ESB Magistrala usług korporacyjnych - Chappell, David (Helion, 2014)
Integracja systemów dla praktyków! Integracja systemów oraz zapewnienie komunikacji mi?dzy ró?nymi ich komponentami to ogromne wyzwanie. Podczas tworzenia w?asnych rozwi?za? prawdopodobnie natkniesz si? na dziesi?tki problemów. Dlatego warto rozwa?y? mo?liwo?? wykorzystania sprawdzonych narz?dzi. Nale?y do nich magistrala ESB (skrót od ang. Enterprise Service Bus). Magistrala taka zapewnia inteligentne zarz?dzanie ruchem, transformacj? danych, przesy?anie komunikatów i nie tylko. Brzmi obiecuj?co? Przekonaj si? sam! Si?gnij po t? ksi??k? i poznaj interesuj?ce strategie wykorzystania ESB. Na.
"Integracja systemów dla praktyków!"--Cover. - Includes index. - Includes bibliographical references and index. - Online resource; title from PDF cover (ebrary, viewed August 15, 2014)
Keywords: Management information systems; Computer networks; Management Information Systems; Computer Communication Networks; Systèmes d'information de gestion; Réseaux d'ordinateurs; BUSINESS & ECONOMICS; Industrial Management; BUSINESS & ECONOMICS; Management; BUSINESS & ECONOMICS; Management Science; BUSINESS & ECONOMICS; Organizational Behavior