Windows 8 praktyczne rozwiązania - Gralla, Preston (Helion, 2013)
Ju? na pierwszy rzut oka Windows 8 zdecydowanie ró?ni si? od swoich poprzedników. Te ró?nice wci?? wzbudzaj? emocje, a u?ytkowników wp?dzaj? w zak?opotanie. Jednak pewna rzecz nie uleg?a zmianie - Windows 8 to wci?? system operacyjny, który mo?na zmodyfikowa? na wiele sposobów tak, aby dopasowa? go idealnie do swoich potrzeb. Dzi?ki tej ksi??ce poznasz tajniki systemu Windows 8 i dowiesz si?, jak usprawni? Twój system. Je?li post?pisz zgodnie z zawartymi tu wskazówkami, zauwa?ysz,?e system szybciej si? uruchamia. Ponadto dowiesz si?, jak uruchomi? Windows 8 na komputerach spod znaku ugryzionego jab?ka oraz jak b?yskawicznie dosta? si? do najcz??ciej u?ywanych folderów. Twoj? ciekawo?? na pewno wzbudz? wskazówki po?wi?cone pracy w chmurze. Integracja z us?ug? SkyDrive to tylko jeden z punktów. Na koniec przekonasz si?,?e Windows 8 mo?e by? jeszcze lepszym partnerem w zakresie sk?adowania i odtwarzania plików multimedialnych oraz zarz?dzania tymi plikami. Jest to obowi?zkowa lektura dla ka?dego nowego u?ytkownika systemu Windows 8. Si?gnij po t? ksi??k? i: poznaj zalety systemu Windows 8 przekonaj si?, jak?atwo mo?esz zwi?kszy? wydajno?? Twojego systemu zintegruj system z us?ugami w chmurze wykorzystaj potencja? systemu Windows 8! Poznaj moc ukryt? pod mask? Windows 8!
"Dostosuj okienka do swoich potrzeb!"--Cover. - Authorized Polish translation of the English ed. of Windows 8 Hacks, ©2013 by Preston Gralla. Cf. Copyright page. - Includes index. - Online resource; title from title page (Safari, viewed December 9, 2013)
Keywords: Microsoft Windows (Computer file); Operating systems (Computers); Systèmes d'exploitation (Ordinateurs); operating systems; COMPUTERS; Operating Systems; DOS; COMPUTERS; Operating Systems; Macintosh; COMPUTERS; Operating Systems; Windows Server & NT; COMPUTERS; Operating Systems; Windows Workstation; COMPUTERS; System Administration; Windows Administration