System Windows najlepsze rozwiązania - Gralla, Preston (Helion, 2012)
Ksišżka "System Windows. Najlepsze rozwišzania" nie jest skierowana do tych, którzy oczekujš zwykłych porad i wskazówek mówišcych, gdzie należy kliknšć, gdzie przeci...
Includes index. - Translation of: Big book of Windows hacks, published by O'Reilly Media, ©2007. - Online resource; title from title page (Safari, viewed July 18, 2013)
Keywords: Microsoft Windows (Computer file); Operating systems (Computers); Systèmes d'exploitation (Ordinateurs); operating systems