Flash CS3 PL Multimedialny trener - Gerantabee, Fred (Helion, 2012)
Trening czyni mistrza -- poznaj mo?liwo?ci programu Flash CS3 z pomocš swojego osobistego instruktora Jak tworzy? i przekszta?ca? grafik?, aby wykorzysta? jš do animacji? Jak rozmie?ci? animacje na wielu warstwach? Jak dodawa? d?wi?k do filmu? Flash CS3 Professional jest najbardziej zaawansowanym?rodowiskiem do tworzenia rozbudowanych i interaktywnych filmów na potrzeby stron WWW. Je?li kiedykolwiek pomy?la?e? o stworzeniu cho?by najprostszej animacji, teraz nadszed? w?a?ciwy moment. Flash CS3 oferuje Ci bowiem przemy?lany zestaw narz?dzi rysowniczych, a w nim zaprojektowane od nowa narz?dzie Pióro, teraz?atwiejsze w obs?udze i bardziej elastyczne. Dzi?ki tej zmianie praca w programie sta?a si? znacznie prostsza, a przy tym bardziej profesjonalna. Ponadto masz teraz do dyspozycji swojego osobistego multimedialnego trenera, z którym nauka tego programu b?dzie przyjemna i naprawd? szybka! Oto Twój indywidualny kurs -- "Flash CS3 PL. Multimedialny trener". Dzi?ki jego pomocy nauk? mo?esz dostosowa? do swoich wymaga? i mo?liwo?ci. Twój osobisty instruktor poprowadzi Ci? przez kolejne lekcje, a Ty z?atwo?ciš zdob?dziesz nowe umiej?tno?ci i opanujesz fascynujšce mo?liwo?ci Flasha. Szczegó?owe instrukcje, przygotowane przez profesjonalistów, pozwolš Ci bez trudu wykonywa? wszystkie?wiczenia. Korzystajšc z ksiš?ki oraz do?šczonych do niej materia?ów wideo, nauczysz si? m.in. pos?ugiwa? narz?dziami rysowniczymi, tworzy? i modyfikowa? grafik?, przygotowywa? pliki d?wi?kowe i -- co najwa?niejsze -- wykorzysta? to wszystko do stworzenia w?asnej, profesjonalnej animacji. Nowo?ci w programie Adobe Flash CS3 Praca z narz?dziami rysowniczymi Modyfikowanie i przekszta?canie grafiki Symbole i biblioteka Tworzenie animacji Personalizowanie Flasha Praca z importowanymi plikami Podstawy j?zyka ActionScript Tworzenie symboli przycisków Dodawanie d?wi?ku do filmów Publikowanie filmu Flasha Ujarzmij fascynujšce mo?liwo?ci Flasha CS3,trenujšc u boku osobistego, multimedialnego trenera!
Authorized translation of the English ed. of Dynamic learning Flash CS3 by Aquent Graphics Institute (AGI), c2007. Cf. Copyright page. - Includes index. - Online resource; title from title page (Safari, viewed Mar. 13, 2014)
Keywords: Flash (Computer file); Computer animation; Web sites -- Design; Multimedia systems; Animation par ordinateur; Sites Web; Conception; Multimédia; computer animation; Web sites; Design