Gotowanie dla geeków nauka stosowana, niezłe sztuczki i wyżerka - Potter, Jeff 1977- (Helion, 2011)
Trzymasz w rękach co więcej niż zwykłš ksišżkę kucharskš. Oto pierwsza publikacja dla informatyków, która zamiast zagonić Cię do klawiatury, wypędzi Cię zza niej i zainspiruje do smakowitych kulinarnych eksperymentów!
Includes index. - Print version record
Keywords: Cooking; Geeks (Computer enthusiasts); Passionnés d'informatique; COOKING; Courses & Dishes; General; COOKING; Essays; COOKING; Methods; General; COOKING; Reference