Oj, så gott! - Bergenholtz, Björn 1962- (Rabén & Sjögren, 2025)
En banan, ett äpple, många vindruvor eller kanske en isglass? Oj, så gott! Men vad händer sen, när bananen är uppäten? Bara skalet finns kvar!En allra första bok om något alla små kan relatera till: mellanmålet. Tydlig, rolig och fullständigt genial i sin enkelhet. En blivande pekboksklassiker?Björn Bergenholtz är en av våra stora bilderboksskapare och har bland annat gjort sig känd för sina faktaböcker om djur och natur. Han kombinerar verklighetstrogna, detaljrika bilder med mycket humor och finurlighet.[Bokinfo]
Keywords: Bilderbuch