Kohen en bog om Leonard Cohens sange - Knudsen, Lars 1974- (Katla, 2024)
"I stedet for at blive præst, som hans familie mente han skulle, blev Leonard Cohen digter, musiker og sangskriver. Men alligevel endte han med at blive en slags præst. En Kohen. For interesserede i Leonard Cohen. Samlet, revideret udgave af: Master songs. Den smukkeste taber."
1. oplag, 2024