Vade mecum 5. og siste råk - Bringsværd, Tor Åge 1939- (Cappelen Damm, 2024)
"«Vade mecum» betyr «gå med meg», og det er akkurat det Tor Åge Bringsværd inviterer leseren til: en vandring i hans univers. «Råk» er forfatterens egen genrebetegnelse på en samling av sakprosatekster, noveller, tanker, erindringer og fabuleringer. Boken innholder også en bibliografi som teller mer enn 350(!) oppføringer og viser hvilken enorm påvirkning denne folkekjære forfatteren har hatt på det litterære Norge."