Een knipoog van een mosasaurus - Vriens, Jacques 1946- (Rubinstein Publishing, 2024)
Analytische annotatie (jeugd): In de buurt van Maastricht wordt het fossiel van een mosasaurus gevonden. Laila droomt dat ze de dinosaurus ontmoet en heel veel vragen kan stellen. Met haar vriend Jelle gaat ze naar het Natuurhistorisch Museum om het fossiel te bekijken. Prentvertelling met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar
Uitgave in samenwerking met Centre Céramique en het Natuurhistorisch Museum Maastricht
Keywords: Natuurhistorisch Museum -- Maastricht; Dinosaurier; Mädchen; Traum; Mosasaurus; Maashagedissen; Dinosaurussen; Natuurhistorisch Museum Maastricht; Voorleesboeken; Bilderbuch; Kinderbuch