Judarnas krig - Josephus, Flavius 37-100 (Santérus förlag, 2021)
"Judarnas krig är framför allt historien om inre strider i Palestina, om maktlystnad, avund och religiös fanatism, om den upprorslystnad och olydnad mot romarriket som till sist ledde till att judarnas huvudstad Jerusalem och dess tempel förstördes år 70 e. Kr."
Nytryck av den upplaga som kum ut 2017
Keywords: Josephus, Flavius -- 37-100 -- De bello Judaico; Jüdischer Krieg -- 66-70; Quelle