Het kerstavontuur van Ebenezer Scrooge Charles Dickens' A Christmas Carol - Dickens, Charles 1812-1870 (Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren, 2024)
Analytische annotatie (jeugd): De oude vrek Scrooge krijgt op kerstavond in het 19e-eeuwse Londen door drie geesten zijn levensloop voorgeschoteld, waardoor hij zijn manier van leven wijzigt. Met sfeervolle gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar
Titelpagina vermeldt 19 illustratoren waaronder Alice Hoogstad
Keywords: Dickens, Charles -- 1812-1870 -- A Christmas carol; Bearbeitung; Nächstenliebe; Weihnachten; Kerstmis; Kinderbuch