Kom op, we gaan! - Vendel, Edward van de 1964- (Em. Querido's Uitgeverij, 2024)
Analytische annotatie (jeugd): Wanneer het donker is en iedereen in bed ligt, reizen dieren van andere planeten naar de aarde om kinderen te bezoeken terwijl ze slapen. Komen daar al die vreemde dromen vandaan? Prentenboek met fantasierijke kleurenillustraties met veel detail. Vanaf ca. 4 jaar
Tekst Edward van de Vendel, illustraties Floor de Goede
Keywords: Fantasie; Tiere; Traum; Slapengaan; Dromen; Bilderbuch