Hannes en Hassan weten meer dan jij - Vendel, Edward van de 1964- (Em. Querido's Uitgeverij, 2024)
Analytische annotatie (jeugd): Gedichten waarin de katten Hannes en Hassan vertellen over hun belevenissen, en hun menselijke baasjes proberen uit te leggen dat die nog veel van hen kunnen leren. Met sfeervolle illustraties in kleur en zwart-wit. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 10 jaar
Tekst Edward van de Vendel, illustraties Martijn van der Linden
Keywords: Bauernhof; Freundschaft; Lyrik; Niederländisch; Katze; Kinderbuch