De toch niet zo eenzame tocht van Torre - Overduin, Annekarijn 1975- (Gottmer, 2024)
Analytische annotatie (jeugd): Torre moet een poosje bij zijn oom in de bergen gaan wonen. Door een storm komen Torre en zijn geitje Natneus in de problemen. Dat is het begin van een spannende tocht, waarbij ze allerlei sprookjesfiguren ontmoeten. Met kleurenillustraties. Zelf lezen vanaf ca. 9 jaar
Keywords: Urlaub; Märchengestalt; Wald; Unfall; Junge; Fantasiewezens; Sprookjesfiguren; Kinderbuch