In het voetspoor van de komende de theologie van Erik Borgman - Erp, Stephan van 1966-; Milh, Anton 1992- (KokBoekencentrum Uitgevers, 2024)
Analytische annotatie: Beschouwingen over het gedachtegoed van de Nederlandse rooms-katholieke theoloog (1957)
Keywords: Borgman, Erik -- 1957-; Theologie; Rooms-Katholieke Kerk; Opstellen; Christelijk geloof; Rooms-katholieke visie; Aufsatzsammlung