Károly Divald a jeho synovia z Prešova do Budapešti - Almášiová, Lucia; Kusá, Alexandra (Slovenská národná galéria, 2024)
Kniha predstavuje prvú súhrnnú umelecko-historickú monografiu k životu a dielu Károlya Divalda v slovenskom prostredí
Impressum: "Károly Divald a jeho synovia. Z Prešova do Budapešti", Slovenská národná galéria, Bratislava, 28.8. - 6.10.2024
Keywords: Divald, Károly -- 1830-1892; Fotografie; Prešov; Österreich-Ungarn; Budapest; Divald, Karol, 1830-1897; Fotografové -- Slovensko -- 19. století; Fotografické ateliéry -- Slovensko -- 19.-20. století; Portrétní fotografie -- Slovensko -- 19.-20. století; Krajinářská fotografie -- Slovensko -- 19.-20. století; Biografie; Katalogy výstav; Ausstellungskatalog -- Slovenská národná galéria -- 28.06.2024-06.10.2024 -- Bratislava