Een beetje van alles - Wolf, Barbara de 1970- (Uitgeverij Ploegsma, 2024)
Klein Konijn heeft een probleem: ze kan niet kiezen. Ze houdt van de rust in het bos, maar ook van de drukte in de stad. En wat moet ze later worden? Ze wil alles zijn! Prentenboek met illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Kaninchen; Entscheidungsproblem; Keuzes; Jezelf zijn; Bilderbuch