Mens vi venter på nissen - Fiske, Anna 1964- (Aschehoug, 2013)
I denne adventsboka er det mange tips til ting man kan lage selv av advents- og julepynt. Materialene er enkle å skaffe. Enten er det ting man allerede har fra før, mye finner man utendørs, eller kan kjøpes for en rimelig penge. Noe av det man kan lage: adventskalender, adventsstjerne, adventskrans, julekort, julepynt, pepperkaker, til og fra-lapper. Alle tingene er lette å lage, og har tydelige trinn for trinn forklaringer i tekst og tegninger. Hobbybok for førskolebarn/mellomtrinnet
Har innholdsfortegnelse
Keywords: Weihnachtsschmuck; Weihnachtsmann; Schnitzerei; Naturmaterial; Basteln; Advent; Weihnachten; Adventskalender; Bastelanleitungen; Bastelbuch; Basteln für Weihnachten; Baumschmuck; Faltgirlanden; festliche Dekoration; Geschenkpapier; Girlanden; Humor; Kränze; kreative Ideen; Naturdeko; Naturmaterialien; Perlensterne; Pfefferkuchenhäuser; Pop-up-Karten; Schnitzen; vierfarbig illustriert; Weihnachtsdeko; Weihnachtskarten; Sachbücher und Sachbilderbücher für Kinder und Jugendliche; Julepynt; Kindersachbuch; Sachbilderbuch