Minout se přesně - Hruška, Petr 1964- (Host, 2024)
Drobné i delší celky, které nápadně i nenápadně, svou vážností i groteskností, smyslem pro drama i meditativní klid sdělují: poezie není uhlazená a vyšlechtěná disciplína. Je zneklidňujícím vzrušením, vrženým do života, jenž není nikdy hotový
Keywords: česká poezie; Czech poetry