Perronpapegaaien & krekelcriminelen op safari in de stad - Hiemstra, Auke-Florian (Uitgeverij Ploegsma, 2022)
De Nederlandse bioloog gaat op natuursafari in de stad en beschrijft de bijzondere planten en dieren die hij daar tegenkomt. Met kleurenfoto's en -illustraties. Vanaf ca. 10 jaar
Keywords: Natur; Stadt; Dieren; Steden; jeugdboeken; informatie - biologie; dieren; Informatieve boeken; Kindersachbuch