Den eneste gyldige grund til ikke at møde op er, at du er død samtaler - Nørby, Ghita 1935-; Terkelsen, Ulla 1944- (Forlaget 28B, 2024)
"En velskrevet og hjertevarm samtalebog mellem Ghita Nørby og Ulla Terkelsen om de dyrekøbte livserfaringer, de har gjort sig. For læsere, som vil vide mere om de to store personligheder"
Keywords: Nørby, Ghita -- 1935-; Terkelsen, Ulla -- 1944-; Gespräch