Eller? - Bergenholtz, Björn 1962- (Rabén & Sjögren, 2024)
En tredelad bok - bläddra fram din egen favoritfigur!En stolt och modig riddare ... som äter banan ... i ett flygande tefat. Eller?Eller? är en bok med tredelade sidor där du kan göra din egen heltokiga figur och din egen roliga berättelse. Det finns faktiskt hela 1000 möjliga kombinationer! Timtals med kul tillsammans eller på egen hand. Knasigt, roligt och beroendeframkallande!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.[Bokinfo]
Keywords: Bilderbuch