Författningssamling i Dynamisk immaterialrätt 2023/24 - Levin, Marianne 1942-; Papadopoulou, Frantzeska; Harnesk, Linnea (Norstedts Juridik, 2023)
Frfattningssamlingen skall tillsammans med rttsfallssamlingen och den nya lroboken utgra grunden fr Juristprogrammets immaterialrttskurs p B-niv och kan ven anvndas fr fr specialkurser. Samlingen skulle innehlla ett antal svenska och eu-rttsliga lagar och frordningar.[Bokinfo]