Jonathan - Stein, Mathilde 1969- (Lemniscaat, 2023)
Jonathan het dappere eendje wil graag in het circus werken, maar geen van de circusberoepen lijkt hem te lukken. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar
Tekst: Mathilde Stein & illustraties: Nadya Bonten-Slenders
Keywords: Zirkus; Tiere; Freundschaft; Circussen; Vriendschap; jeugdboeken; verhalen; prentenboeken; Dieren; Antropomorfistische verhalen; Circusverhalen; Prentenboeken; Bilderbuch