Lärobok i immaterialrätt Upphovsrätt, Patenträtt, Mönster- och formgivningsrätt, Känneteckensrätt - i Sverige, EU och internationellt - Levin, Marianne 1942- (Norstedts Juridik, 2023)
Detta klassiska verk behandlar upphovsrätt, patenträtt, mönsterrätt och känneteckensrätt i Sverige, EU och internationellt.[Bokinfo]