Samlade dikter - Risell, Johan 1697-1724 (SVS, Svenska Vitterhetssamfundet, 2024)
"Johan Risell (1697-1724) var uppskattad och uppburen som poet, i början av 1700-talet, men dog tidigt och föll i glömska. Nya handskriftsfynd av utgivaren Lars Burman har lett till att 61 visor, tillfällesskrifter och versorationer nu kan utges i en vetenskaplig utgåva."
Critical edition of the poems
Includes bibliographical references (pages XXIX-[XXXI])
Keywords: Risell, Johan / 1697-1724; Swedish poetry / 18th century