Matḥaf al-barāʾa - Pamuk, Orhan 1952- (Dār aš-Šurūq, 2017)
Rigmandssønnen Kemal er forlovet med den rigtige pige, men møder en fjern og meget smuk kusine, som han bliver vildt forelsket i. Historien handler om denne besættelse, og hvad den gør ved hans liv. Men også om byen Istanbul
Hier auch später erschienene, unveränderte Nachdrucke
Keywords: Fiktionale Darstellung