Àlbum RGM Ricard Giralt Miracle a través del seu arxiu - Vélez, Pilar 1957-; Oliva, Víctor (Museo del Disseny de Barcelona, 2022)
La Col·lecció Imprescindibles del Museu del Disseny de Barcelona ens ofereix el quart volum dedicat a Ricard Giralt Miracle, com a resultat d’un estudi exhaustiu del seu arxiu professional, donat al museu pel seu fill, Daniel Giralt-Miracle. Concebut molt visualment, aporta gran nombre de projectes originals inèdits fins ara, que permeten reconèixer la vàlua del dissenyador i mestre impressor com a referent del disseny gràfic del seu temps i de les generacions posteriors
Serienzählung ermittelt
Keywords: Giralt Miracle, Ricard -- 1911-1994; Grafikdesign; Illustration