Even zijn wij samen meer samen sterke verhalen vertellen - Verbeke, Annelies 1976-; Schlink, Bernhard 1944-; Broeckhoven, Diane 1946- (Het Lezerscollectief, 2023)
Bloemlezing met verhalen en gedichten uit de wereldliteratuur over menselijke relaties en de zoektocht naar verbinding
Keywords: Intermenselijke relaties