Tyskland på 200 sider historien om mange land som ble ett - Fosnes Hansen, Erik 1965- (Kagge forlag, 2023)
Erik Fosnes Hansens Tyskland på 200 sider er en lettlest innføring i tysk historie, kultur og samfunnsliv. Tysklands historie er fascinerende. Fra de grusomste avgrunner i første og andre verdenskrig, har landet svingt seg opp til å bli en stormakt. Norges største handelspartner er et land mange nordmenn forholder seg til, men få kjenner godt. Historisk har Tyskland hatt stor betydning for vår utvikling i Skandinavia, gjennom Luthers reformasjon, Gutenbergs trykkekunst og kulturelle impulser gjennom århundrer. For Erik Fosnes Hansen er Tyskland som et andre hjemland. Tyskland på 200 sider gir leseren økt innsikt i tysk historie, kultur og samfunnsliv. Boka er rikt illustrert.
Serieangivelsen er hentet fra forlagets nettside
Keywords: Geschichte; Deutschland