Ara Güler - a play of light and shadow - Dinçer, Demet Yıldız; Knoppers, Kim 1976-; Polat, Ahmet 1978-; Dijk, Claartje van ca. 20./21. Jh (Hannibal, 2023)
Overzicht van het werk van de Turks-Armeense fotograaf Ara Güler (1928-2018)
Colophon: This book was published on the occasion of the exhibition "Ara Güler - A Play of Light and Shadow" in Foam, Amsterdam, The Netherlands, 23 June 2023-8 November 2023
Uitgave ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling in Foam. Amsterdam, 23 juni 2023-8 november 2023 in samenwerking met het Ara Güler Museum
Keywords: Güler, Ara -- 1928-2018; Geschichte 1948-1980; Istanbul -- Motiv; Fotografie; Türkei -- Motiv; Güler, Ara / (NL-LeOCL)400833298; Tentoonstellingscatalogi / (NL-LeOCL)078108683; Ausstellungskatalog -- Foam -- 23.06.2023-08.11.2023 -- Amsterdam; Bildband