Mijn spook en ik - Vendel, Edward van de 1964- (Em. Querido's Uitgeverij, 2023)
Yas krijgt bezoek van een spook. Hij is nergens bang voor, maar het spook vindt hij toch best eng. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 7 jaar
Tekst Edward van de Vendel, illustraties Floor de Goede
Keywords: Gespenst; Angstbewältigung; Nacht; Junge; Angst; Angsten; Spoken; jeugdboeken; verhalen; prentenboeken; wetenswaardigheden; Spookverhalen; Eerste leesboeken; Instructieve boeken; Kinderbuch