Sveriges nationella minoritetsspråk nya språkpolitiska perspektiv - Milani, Tommaso M. 1973-; Salö, Linus (Studentlitteratur, 2023)
Språk både speglar och formar samhällen, och präglar verkligheten för alla som verkar i dem. Denna grundsats inom sociolingvistik, studiet av språk i ett socialt sammanhang, är viktig för denna bok...[Bokinfo]
Keywords: Minderheitensprache; Sprachpolitik; Schweden