Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht - Rooseboom, Sanne 1979- (Van Goor, 2023)
Alle Ministeries van Oplossingen ter wereld komen in Zwitserland samen voor een conferentie. In de nabijgelegen heuvels ligt de Haviksburcht. Het schijnt er te spoken... maar is dat wel zo? Samen de 14-jarige Elin gaan Nina, Alfa, Ruben en Kai op onderzoek uit. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar
Rug vermeldt: 5
Keywords: Entführung; Kind; Abenteuer; Gespenst; Kongress; Schweiz; Spoken; jeugdboeken; verhalen; Villa's; Detectiveverhalen; Kinderbuch