Kod Kože - Dežulović, Boris 1964- (Mala biblioteka. Mikulić knjige, 2022)
Četiri knjige, koje su skup Dežulovićevih kolumni, nisu tematske cjeline već su hronološki poredane i podijeljene u četiri dijela, a naslovi su prilično originalne: Derviš i smrt, Goli i mrtvi, Krik i bijes i Razum i osjećaji