Du vet ingenting om mig - Karlsson, Sören 1969-; Kikki 1952- (Bazar Förlag, 2022)
Kikki Danielsson tar med läsaren på en resa genom ett liv där lycka och framgång alltid balanserat på kanten av den stora avgrunden. Vi får följa vardagens funderingar och bekymmer i radhuset uppe i Bollnäs när Kikki tittar tillbaka på sin över femtio år långa karriär.På ett naket och öppenhjärtigt sätt låter hon sitt okända liv, skuggorna och det trasiga få komma fram i ljuset så helheten äntligen blir synlig. En bok om livet och den ändlösa strävan efter att våga och kunna älska sig själv. Sulo Karlsson tecknar ett porträtt av en av våra mest älskade artister genom att med försiktighet avtäcka människan bakom den stora stjärnan