Tout Rabelais - Rabelais, François 1490-1553 (Bouquins, 2022)
Pantagruel -- Pantagruéline prognostication -- Gargantua -- Le tiers livre des faicts et dicts heroïques du bon Pantagruel -- Le quart livre des faicts et dicts heroïques du bon Pantagruel -- Le cinquiesme et dernier livre des faicts et dicts heroïques du bon Pantagruel -- La sciomachie.