Tre venner J.Th. Lundbye, Lorenz Frølich, P.C. Skovgaard : vaerker fra private samlinger : Bispegården Kalundborg, 7. august til 12. september 2021 - Baagøe, Jette (Lundbyekomitéen, 2021)
Bogen er udgivet i forbindelse med afholdelse af Lundbye Kunstfestival 2021 i Kalundborg i sommer 2021. Et af hovedarrangementerne var en udstilling på udstillingsstedet Bispegården med udelukkende privatejede billeder og andet udført af billedkunstnerne J. Th. Lundbye, P. C. Skovgaard og Lorenz Frølich. Udstillingen fortalte og viste historien om de tre guldaldermaleres meget nære personlige og kunstneriske venskab. Bogen er på 150 sider. 50 sider beskriver malernes venskab. 100 sider med alle de privatejede billeder, hvor de fleste ikke tidligere har været udstillet. Exhibition: Lundbye Kunstfestival, Kalundborg, Denmark (07.08.-12.09.2021)
Keywords: Lundbye, Johan Thomas -- 1818-1848; Frølich, Lorenz -- 1820-1908; Skovgaard, P. C. -- 1817-1875; Ausstellungskatalog -- Bispegården Kalundborg -- 07.08.2021-12.09.2021 -- Kalundborg; Bildband