Tetra historien om dynastin Rausing - Andersson, Peter 1964-; Segerlind, Tommy Larsson 1964- (Norstedts, 2021)
"Tetra är historien om en innovativ och revolutionerande mjölkförpackning som än idag fortsätter att spridas över hela världen. I denna reviderade utgåva, som sträcker sig fram till år 2021, berättar Peter Andersson och Tommy Larsson Segerlind om en av Sveriges absolut största industriella framgångar och familjeförmögenheter. Men också om hur vägen dit kantades av stora bakslag, ekonomiska kriser och maktstrider mellan olika nyckelpersoner. Det är samtidigt en berättelse om Ruben Rausing och hur dynastin Rausings olika ägarroller har förändrats över tid. Inte minst är Tetra en skildring om de okända människor som spelade avgörande roller för att Tetra Pak skulle kunna bli ett världsföretag."
Keywords: Rausing, Ruben -- 1895-1983; Tetra Pak; Rausing, Ruben / 1895-1983; Tetra pak