Train ferries of Europe - Barron, Steve (Ferry Publications, 2021)
Tågfärjor har trafikerat mer än hundra rutter runt om i Europa, från Firth of Forth till Kaspiska havet, Danmark till Sicilien. Boken berättar historien om mer än 300 tågfärjor från 1850-talet fram tills idag
Keywords: Geschichte; Eisenbahnfähre; Europa; Färjor; Färjetrafik; Tåg; Historia; 1800-talet; 1900-talet