Mot en de metaalvissers - Rooseboom, Sanne 1979- (Van Goor, 2022)
Mot (11) koopt een magneet en vist een kleine duikboot uit het water, waarna ze in een avontuur belandt en kleurrijke figuren ontmoet. Met kleurenillustraties. Vanaf 10 jaar
Keywords: Alternativbewegung; Mutter; Magnet; Tochter; Unterseeboot; Abenteuer; Mädchen; Milliardär; Beziehung; Duikboten; Moeder-dochter relatie; Vriendschap; Vakanties; jeugdboeken; verhalen; Gezinsverhalen; Fantasieverhalen; Kinderbuch