Dette er ikke oss skuespill - Isakstuen, Monica 1976- (Gyldendal, 2022)
Dette stykket tar for seg hjemmet som et minefelt mellom tyranni og trygghet. Vi følger en familie med en mor, en far, en bror, en søster og et "jeg" som ikke er der. Vi følger familien gjennom et dramatisk døgn hvor linjene mellom mareritt og virkelighet viskes ut. Stykket har norsk urpremiere på Den Nationale Scene 26. januar 2022. Omtalen er utarbeidet av BS.
Keywords: Theaterstück