De kleine koning - De Leeuw, Jan 1968- (De Eenhoorn, 2018)
Sevi (9) is koning van het land van de Kleine Wonderen. Een ster vertelt hem dat er een machtige koning zal worden geboren. Sevi volgt de ster, maar zijn reis is niet gemakkelijk. Prentvertelling met alternatief kerstverhaal, met sfeervolle paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 6 jaar
Tekst Jan De Leeuw, illustraties Mattias De Leeuw
Keywords: Weihnachtsgeschichte; Weihnachten; Junge; Anpassung; König; Suche; Kerstmis; Sprookjesfiguren; Zoektochten; Juvenile literature: up to 6 years; Bilderbuch