Tæt på sprog håndbog i dansk sprog og sprogdidaktik - Fibiger, Johannes 1962-; Jørgensen, Martin (Hans Reitzels Forlag, 2014)
Indhold: Ti teser om sprog og sprogdidaktik ; Sprogdidaktisk fundament - hvorfor, hvad og hvordan? ; Sprogets positioner ; Sprogets kontekster ; Sprogets betydning ; Sprogets lyde ; Ordenes opbygning ; Ord ; Sætningen ; Sætningsled og sætningsskema ; Hele teksten ; Tekstens tilblivelse ; Dansk som andetsprog.