Romeo & Julia - Fisscher, Tiny 1958- (Blossom Books, 2018)
Romeo en Julia worden hopeloos verliefd. Maar hun liefde heeft geen toekomst, omdat ze uit rivaliserende families komen. Vanaf ca. 15 jaar
Bewerking van het gelijknamige toneelstuk van William Shakespeare
Keywords: Shakespeare, William -- 1564-1616 -- Romeo and Juliet; Bearbeitung; Jugendbuch