Atomfrygt - Sylvest, Casper (Aarhus Universitetsforlag, 2022)
Indhold: Skygger (Hvis krigen kommer ; Frygtens ansigt ; En moderne frygt) ; Rødder (Kold krig ; Atomfrygten og dansk sikkerhedspolitik ; Civilforsvar og allianceforsvar ; De fredelige atomer i Danmark ; Bikini og brintbomben ; Civilforsvaret og den næste krig ; Samfundets overlevelse i en brintbombetid ; Beroligere og foruroligere ; Atomfrygten intensiveres ; Hvis atomkrigen kommer) ; Spor (Den Kolde Krigs appel ; Spor i miljøet ; Atomkraft og atomfrygt i nye klæder ; Ny atomfrygt i 1980'erne ; På den anden side : atomfrygten i dag ; Atomfrygten i perspektiv).
Titelzusatz auf dem Umschlag: 1962.
Keywords: Geschichte 1962-1986; Kerntechnischer Unfall; Angst; Dänemark