Maleren Christoffer Wilhelm Eckersberg - Fonsenius, Eric Maurice (BoD - Books on Demand, 2022)
Denne bog hører til en serie af små informative bøger om udvalgte danske kunstmalere, især med vægt lagt på udøvere af genren realisme. Hver enkelt bog i serien kommer med en kort biografi og en fyldig præsentation af kunstnerens værker, så vidt muligt med titel og årstal
Keywords: Eckersberg, Christoffer Wilhelm -- 1783-1853; Malerei; Bildband