Lepelsnijder - Hof, Marjolijn 1956- (Em. Querido's Uitgeverij, 2018)
Janis en de oude Frid wonen samen op een berg. Op een dag komt Frid niet terug van zijn ruiltocht voor eten. Janis wil hem gaan zoeken en besluit voor het eerst de berg af te dalen. Onderweg ontdekt hij dat de wereld heel anders in elkaar zit dan Frid hem altijd heeft voorgehouden. Vanaf ca. 10 jaar
Keywords: Suche; Junge; Berg; Einsiedlerin; Angst; jeugdliteratuur; avontuur; Juvenile literature: from 7 to 12 years; Kinderbuch