Liv Køltzow dagbøker i utvalg 1964-2008 - Køltzow, Liv 1945- (Aschehoug, 2021)
Siden 1964 har forfatter Liv Køltzow ført dagbok. I notatbøker og spiralhefter har hun skrevet om seg selv i livet, i fortid, nåtid og fremtid, og om menneskene som har hatt plass i livet hennes. Disse tankene flettes sammen med refleksjoner om litteratur og hennes egen skriveprosess. Nå foreligger et utvalg av disse 58 notatbøker. Et tverrsnitt av levd liv, et blikk på et sentralt forfatterskap i norsk etterkrigstid og et litteraturhistorisk dokument. Omtalen er utarbeidet av BS.
Keywords: Køltzow, Liv -- 1945-; Køltzow, Liv / 1945-; Dagbøker; Tagebuch -- 1964-2008