Glömdagen - Lundberg, Sara 1971- (Bokförlaget Mirando, 2021)
Skynda dig!" säger mamma. Noa ska på kalas, men först gäller det att hitta en present att ta med till kalaset. Men inget blir som de tänkt sig! Ny, färgstark bilderbok med text och bilder av flerfaldigt Augustprisade Sara Lundberg
Keywords: Bilderbuch